Tele, IT & netværk

Vi tilbyder en række alsidige løsninger inden for computernetværk, telefonsystemer og antenneanlæg. I samarbejde med kunden udvikler vi en driftsikker netværksløsning, der passer til den enkelte virksomhed, og som lever op til alle krav. Har I behov for en løsning, der integrerer flere systemer, finder vi en brugervenlig og fremtidssikret løsning.

For at tingene fungerer optimalt i din virksomhed, er det nødvendigt at have et godt lokalt netværk, da det er en vital del for at tingene fungerer. Kabler, der transporterer datasignalerne, har en stor del at sige hvad angår hastighed. Kablet er af altafgørende betydning, men alt hvad der fremføres sideløbende med datakablet har også stor betydning.

I de nye installationsstandarder for 10Gbit, anbefaler vi skærmede kabler. Det gode ved skærmede kabler er, at de i sig selv er sikret mod udefrakommende støj. Respektafstanden på uskærmede kabler er 10 gange større end tilsvarende skærmede kabler.

Vi løser naturligvis også opgaver for private. Det kan være ved etablering af en hjemmearbejdsplads eller ved kabling og installation af en bredbåndsforbindelse i boligforeningen.

De forskellige kategorier og deres performance

Kat 5E – Standarden fra 2002, kører op til 1Gbit.
Kat 6 – Standarden fra 2002, kører op til 1Gbit
Kat6A – Standarden fra 2010, kører op til 10Gbit
Kat7A – Standarden fra 2010, forberedt op til 40Gbit, men bruger ikke de almindelige RJ45 stik.

Vi tilbyder vores assistance hele vejen – Fra den første projektering til trækning af kabler og installation af udstyr.